tirsdag 23. april 2013

Årests første meget bra gjennomførte drag med gjengen i Minneåsen

Og som jeg husker fra ca 2år tilbake i tid, var det fortsatt like hardt og forsere den bakken, men oppløftene nok klarte jeg 3 så og si jevne drag, og det har jeg nærmest aldri gjort så tidlig på sesongen. Alle klarte og kjøre rimelig greit og jevnt, Sjøli' n, litt foran oss andre, men det tar vi igjen utover, bare pass deg :-)..
Fin gjeng og sykle med, Tobbis, børsa, Mjånes, Lilleseth, Sjøli + pluss noen flere vi møtte der oppe, bla. Åsta'n. Vi kruset rolig rundt sjøen på vestsiden hjem
Fikk testet Tobbis sin 29" en liten tur, fin sykkel, god sittestilling, men uvandt. Tobbis klaget på at jeg hadde skjevt styre, det merker ikke jeg, han må nok juster armene sine litt.
Fin tur, takk til alle som stiller opp, det er morro og sosialt også innimellom.
Neste gang tar jeg denne sykkelen, så jeg ikke har noen fordeler i hvert fall.
God kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar