onsdag 14. november 2012

Blogge uten telefon? Te smaker ikke bra, Snåsamannen.

Nesten umulig og blogge uten en skikkelig telefon, savner allerede Samsungen,
håper den snart er ferdig på rep. Merker godt at den gamle telefonen er gammeldags.
Fortsetter og teste ut Linux Mint 13 på min lille HP 2540p, har fått det meste til og fungere som om det skulle vært windows, mangler bare cisco anyconnect, slik at jeg har mulighet til og koble meg opp remote.
Igjen, må jeg anbefale dette operativsystemet. Prøvde meg akkurat på en kopp te, og det er som jeg husker, smaker litt som vann med dårlig smak, og jo mer sukker, jo bedre. Elles er det noen dager siden jeg var i joggesko, siden nakke og skuldre ikke er så bra, mister man litt motivasjonen til og trene, og sitte og knote i sofaen er ikke min greie, så jeg blir rastløs..Kjipern når ca 30 timer hos fysioterapaut ikke har hjulpet nevneverdig...  skulle gitt mye for og snakke med Snåsamannen..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar