tirsdag 15. mai 2012

Brøøøøøøøøøød

Tror bøndene at de kan skremme meg, kjørte forbi rundkjøringene på Råholt, der sto det jaggu rundballer, med div. tekst... altså syting og klaging, jeg skal da alltids finne noe annet og spise om brødet skulle bli borte, eller så har jo de fleste brød som er importert, feks. Pågen brød, fra sverige: -)... tror rett og slett jeg klarer meg lenge uten. Så kan de klage så mye de vil for min del.

Rakk forresten og skvise inn en halvannen times sykkeltur i dag, før jeg var på huset og malte soverommet vårt, nå et det bloggtid og leggetid, sykkeldeler er bestillt, til og med felgringer til gromfelgsettet mitt med Tune nav, så her må felgbygger spesialisten hjelpe til.

Da er det snork.   Dagens tall er 29" og joda, det er så braaaaa.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar